The new Nudie Jeans Hightop Tilde

The new Nudie Jeans Hightop Tilde

Hightop Tilde is de eerste 100% dames denim van Nudie Jeans. Deze nieuwe jeans omhelst de vrouwelijke vormen maar zorgt wel voor een stoere look. We vroegen Christina Curry of ze model wilde staan voor onze campagne!

12 juni 2018 Read more
Recap: Trobbies T-shirt release

Recap: Trobbies T-shirt release

Op donderdag 17 juni was de t-shirt release van een échte Haagse samenwerking tussen: Trobbies X Funkie House X The Crave. Tattoo artiest, ontwerper en kunstenaar Trobbies heeft de shirts ontworpen en het zijn drie totaal verschillende shirts geworden met als thema: ogen en lippen. 

29 mei 2018 Read more
Trobbies X Funkie House X The Crave

Trobbies X Funkie House X The Crave

We hebben de Haagse handen ineengeslagen! Heerlijke shirts van Trobbies X Funkie House X The Crave. Ontwerper, kunstenaar en ondernemer Trobbies heeft de shirts ontworpen en het resultaat mag er zeker wezen!                              

17 mei 2018 Read more
By Jarmusch & Funkie House

By Jarmusch & Funkie House

De spring/summer collectie 2018 hangt weer in de winkels. Een mooi moment voor een nieuwe editorial! Funkie House presents: Rendez-Vous at By Jarmusch. Check ook meteen ons Instagram account, er staat een leuke winactie online!

1 mei 2018 Read more
Funkie House X Rachel Spanjersberg

Funkie House X Rachel Spanjersberg

Rachèl Spanjersberg is niet alleen de visual merchandiser en fashion buyer van Funkie House Rotterdam & Den Haag, ze is ook illustrator bij ê studio! Speciaal voor Funkie House heeft zij het'Jungle Fever' t-shirt ontworpen en deze is nu zowel in Rotterdam als online te koop.

17 april 2018 Read more
Bye winter jacket, hello summer jacket!

Bye winter jacket, hello summer jacket!

Spring is here! Tijd om je winterjas in te ruilen voor een zomerjas! Ben je op zoek naar een functionele zomerjas die ook beschermt tegen wind en regen? (klinkt als een typische Nederlandse zomer...) dan ben je bij ons aan het goede adres! Veel van onze merken zoals The North FacePatagonia en Fjallraven zijn wind -en waterdicht.

12 april 2018 Read more
The big opening party!

The big opening party!

Op 29, 30 en 31 maart was het grote openingsweekend van Funkie House Den Haag! Drie dagen lang hadden wij verschillende DJ's in de shop, cocktails van Van Gogh Vodka, verse sappen van Juicy Juice, koffie van Ketelbinkie en natuurlijk de gezelligste gasten. Bij deze willen wij iedereen heel erg bedanken voor het langskomen in de nieuwe store en de fijne samenwerking!

5 april 2018 Read more
Carhartt Chase worn by Funkie House

Carhartt Chase worn by Funkie House

Bij Funkie House zijn wij allemaal grote liefhebbers van het merk Carhartt! Zoals jullie misschien wel weten hebben wij een Carhartt WIP shop-in-shop in onze basement in Rotterdam, ingericht door een Italiaanse Carhartt architect. Om de nieuwe collectie van Carhartt Chase in de spotlights te zetten, hebben we samen een toffe campagne opgezet!

22 mei 2018 Read more
The new The Hague store is open: let's celebrate together!

The new The Hague store is open: let's celebrate together!

Eindelijk is het zo ver: vanaf morgen is het drie dagen feest @ Funkie House Den Haag! Samen met lokale ondernemers wordt de nieuwe store vanaf 17:00 uur feestelijk geopend en iedereen is welkom. Ook hebben wij een hele leuke deal: 20% korting op de gehele collectie in Den Haag!

28 maart 2018 Read more
Funkie House presents 'Holidaze' 2017/2018

Funkie House presents 'Holidaze' 2017/2018

Bij Funkie House zijn we gek op de feestdagen, maar helaas worden deze dagen vaak "cheesy" afgebeeld in commercials. Dit past niet helemaal bij wie wij zijn. Vorige week hebben we je al wat 'behind the scenes' shots laten zien, maar nu kun je de volledige 'Holidaze' editorial bekijken!

13 december 2017 Read more
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals