Bye winter jacket, hello summer jacket!

Bye winter jacket, hello summer jacket!

Spring is here! Tijd om je winterjas in te ruilen voor een zomerjas! Ben je op zoek naar een functionele zomerjas die ook beschermt tegen wind en regen? (klinkt als een typische Nederlandse zomer...) dan ben je bij ons aan het goede adres! Veel van onze merken zoals The North FacePatagonia en Fjallraven zijn wind -en waterdicht.

12 april 2018 Read more
The big opening party!

The big opening party!

Op 29, 30 en 31 maart was het grote openingsweekend van Funkie House Den Haag! Drie dagen lang hadden wij verschillende DJ's in de shop, cocktails van Van Gogh Vodka, verse sappen van Juicy Juice, koffie van Ketelbinkie en natuurlijk de gezelligste gasten. Bij deze willen wij iedereen heel erg bedanken voor het langskomen in de nieuwe store en de fijne samenwerking!

5 april 2018 Read more
Carhartt Chase worn by Funkie House

Carhartt Chase worn by Funkie House

Bij Funkie House zijn wij allemaal grote liefhebbers van het merk Carhartt! Zoals jullie misschien wel weten hebben wij een Carhartt WIP shop-in-shop in onze basement in Rotterdam, ingericht door een Italiaanse Carhartt architect. Om de nieuwe collectie van Carhartt Chase in de spotlights te zetten, hebben we samen een toffe campagne opgezet!

22 mei 2018 Read more
The new The Hague store is open: let's celebrate together!

The new The Hague store is open: let's celebrate together!

Eindelijk is het zo ver: vanaf morgen is het drie dagen feest @ Funkie House Den Haag! Samen met lokale ondernemers wordt de nieuwe store vanaf 17:00 uur feestelijk geopend en iedereen is welkom. Ook hebben wij een hele leuke deal: 20% korting op de gehele collectie in Den Haag!

28 maart 2018 Read more
Funkie House presents 'Holidaze' 2017/2018

Funkie House presents 'Holidaze' 2017/2018

Bij Funkie House zijn we gek op de feestdagen, maar helaas worden deze dagen vaak "cheesy" afgebeeld in commercials. Dit past niet helemaal bij wie wij zijn. Vorige week hebben we je al wat 'behind the scenes' shots laten zien, maar nu kun je de volledige 'Holidaze' editorial bekijken!

13 december 2017 Read more
Behind the scenes: Funkie Christmas editorial

Behind the scenes: Funkie Christmas editorial

Er komt een Christmas fashion editorial aan! Volgende week kun je alvast in de kerstsferen komen met heerlijke foto's, een video, kerst-outfits in Funkie stijl, goud, veel confetti en meer!

7 december 2017 Read more
BDD pop-up store in basement Rotterdam!

BDD pop-up store in basement Rotterdam!

Liefhebbers van denim opgelet! Benzak Denim Developers heeft tot en met zondag 10 december een pop-up store in onze Rotterdam basement! Naast onze eigen selectie Benzak, kun je alleen deze week de volledige collectie bewonderen én aanschaffen. Zelfs de "made in Japan" collectie is verkrijgbaar!

5 december 2017 Read more
Funkie House 'Suburbanite' Editorial FW17

Funkie House 'Suburbanite' Editorial FW17

Dagelijks zijn we onderweg. Daarom wil je dat je outfit aansluit op je reisbehoeftes. We stelden onze FW '17 collectie op de proef door enkele van onze favoriete items mee op pad te nemen. Van de ene Funkie House naar de andere. Kortom: vertrekpunt Rotterdam, aankomst Den Haag!

30 oktober 2017 Read more
Funkie House presents: Carhartt WIP ICONS by Richie Lopez

Funkie House presents: Carhartt WIP ICONS by Richie Lopez

Voor Fall/Winter ‘17 hebben we de handen ineengeslagen met de man die bekend staat om zijn kenmerkende snor, maar misschien nog wel meer om zijn fascinatie voor vrouwen met zo min mogelijk kleding aan. Het is mister Richie Lopez

26 oktober 2017 Read more
Limited Edition Red Wing: the iconic Irish Setter.

Limited Edition Red Wing: the iconic Irish Setter.

Red Wing Shoe Company heeft eindelijk de iconische Irish Setter opnieuw uitgebracht. De oorsprong van de 9875 in Gold Russet gaat terug naar de jaren '50. Een limited edition waarmee je ook een stukje historie koopt!

27 september 2017 Read more
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals