Earth day 2021

Earth day 2021

Het is vandaag Earth Day; een speciale dag om wat extra love aan onze planeet te geven! We weten dat één speciale dag natuurlijk niet genoeg is maar stapje voor stapje zijn we op weg om bewuster met onze lieve aarde om te gaan. 

21 april 2021 Read more
S/S editorial Funkie Women!

S/S editorial Funkie Women!

Ladies listen up!

Onze Funkie ladies uit Den Haag hebben een super toffe shoot neergezet op een echte Haagse locatie; de RoastFactory in HaagsHoog.

7 april 2021 Read more
Forét – Slow down go offline

Forét – Slow down go offline

Het is natuurlijk niks nieuws dat we elk seizoen merkjes toevoegen aan onze zorgvuldig uitgekozen selectie. Forét is vanaf dit seizoen een fris gezicht bij Funkie House. Het merkje komt uit Kopenhagen en heeft een frans tintje. 

30 maart 2021 Read more
We've made a video: A day at Funkie

We've made a video: A day at Funkie

Altijd al nieuwsgierig geweest naar hoe het er bij ons aan toe gaat? In samenwerking met Mediageniek hebben we een super toffe film gemaakt.

23 maart 2021 Read more
Be Clean, Go Green!

Be Clean, Go Green!

Omdat het niet altijd makkelijk is om bewust te shoppen geven wij jullie graag een zetje in de groene richting. We hebben namelijk een mooi pakket aan bewuste & stijlvolle brands waar je jaren lang plezier van zult hebben. Met onze Responsible tag verwijzen we direct door naar bewustere keuzes binnen onze collectie.

17 maart 2021 Read more
La Paz - The sea is our soul

La Paz - The sea is our soul

A new season means new brands! Met trots introduceren we het Portugese merkje La Paz. La Paz is een menswear brand dat is geinspireerd door de atlantische oceaan, z’n mensen en z’n tradities. 

9 maart 2021 Read more
Personal shopping

Personal shopping

Yes! We mogen jullie weer ontvangen in onze shop! De regel is 2 personen per verdieping dus we mogen weer 6 mensen tegelijk voorzien van al het stijladvies dat ze nodig hebben. 

25 februari 2021 Read more
Kleman SS21 drop

Kleman SS21 drop

Na een succesvol eerste seizoen is Kleman weer terug met een frisse drop! Het franse merk maakt al sinds 1988 unisex workwear schoenen in het westen van Frankrijk en staat bekend om z’n hoge kwaliteit en authenticiteit.

17 februari 2021 Read more
Funkie Radio: Romantic disco valentine’s day mix by Champagne Queen

Funkie Radio: Romantic disco valentine’s day mix by Champagne Queen

Het is bijna Valantijnsdag en dat vraagt voor een toepasselijke mix die je tijdens je huisdate aan kan zetten! Daarom heeft Champagne Queen de perfecte mix hiervoor gemaakt. Hij zit vol romantische disco parels so get ready. 

11 februari 2021 Read more
Funkie got love for all!

Funkie got love for all!

Rozen zijn rood, Viooltjes zijn blauw, kom je er niet uit met je bestelling? Funkie house heeft inspiratie voor jou! Dit jaar moet je natuurlijk nét even wat creatiever zijn om je stille liefde te verassen máár wij zijn er natuurlijk om jou te helpen daarmee!

9 februari 2021 Read more
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals