Carhartt WIP relevant parties vol 1.

Carhartt WIP relevant parties vol 1.

We've got a special Carhartt WIP collection in store! De collectie bestaat uit tees, hoodies & sweatshirts, die allemaal in samenwerking met verschillende independent record labels zijn ontworpen.

11 november 2020 Read more
Keep on trucking a FW editorial

Keep on trucking a FW editorial

Soms heb je van die goede trends die zich na een aantal jaar weer herhalen, corduroy is er daar één van en we like it! Corduroy, ook wel ribstof of ribfluweel genoemd, hebben we dit seizoen helemaal omarmt. Eerder had corduroy een vrij stoffig imago en was vooral populair onder het type ‘aardrijkskundeleraar’, maar nu moet je zeker wel een item of twee in je kast hebben hangen!

3 november 2020 Read more
SUPPORT YOUR LOCALS: UPDATE!

SUPPORT YOUR LOCALS: UPDATE!

Het Coronavirus is helaas nog steeds onderwerp van de dag en nu de besmettingen weer oplopen hebben ook wij weer extra maatregelen genomen. Wij vinden het belangrijk dat shoppen bij Funkie House een fijne ervaring blijft! Shop jij toch liever vanuit huis? Check onze webshop -- vóór 16:00 besteld, morgen in huis. 

23 maart 2020 Read more
Funkie House x Studio Dyehard

Funkie House x Studio Dyehard

Het is najaar en het word langzaam weer steeds grauwer… Daarom hebben we iets kleurrijks voor je! Samen met Studio Dyehard hebben we samengewerkt om onze eigen Funkie script tees te voorzien van kleurrijke tie dye prints.

21 oktober 2020 Read more
Funkie Flower Tee

Funkie Flower Tee

Het zal je vast niet ontgaan zijn maar we gaan de laatste tijd best wel lekker met onze eigen collecties! Dit t-shirt is al stilletjes in de verkoop gegaan máár dat wil niet zeggen dat deze nog eens goed geïntroduceerd kan worden mét een bijpassende deal! 

8 september 2020 Read more
Funkie basics by Funkie House

Funkie basics by Funkie House

Het is dan eindelijk zover, na héél lang zoeken hebben we eindelijk het perfecte t-shirt gevonden. Met trots presenteren we onze Funkie basics collectie. Basic unisex heavyweight t-shirts met een cleane subtiele borduring op de borst en met de perfecte boxy fit.

1 september 2020 Read more
Introducing: Diemme

Introducing: Diemme

Het Italiaanse merk Diemme staat al een hele lange tijd op onze radar en nu kunnen we het eindelijk officieel toevoegen aan ons zorgvuldig samengestelde merkenpakket, lekker op tijd voor het najaar! De schoenen van Diemme zijn volgens de hoogste standaarden, met de hand gemaakt in Italië.


20 augustus 2020 Read more
Obey x Dickies

Obey x Dickies

Aanstaande donderdag is het weer tijd voor een collab die je niet wilt missen! De twee iconische merken Dickies en Obey hebben samengewerkt om een collectie te maken die dicht bij hun kern blijft.

12 augustus 2020 Read more
Funkie House x Teva x Vormlust

Funkie House x Teva x Vormlust

Teva is al jaren een staple voor de warmere dagen bij Funkie House. De iconische sandalen zijn super comfortabel en makkelijk te dragen. Daarnaast zijn ze ook gewoon super nice met een paartje sokken, ongeacht wat de haters zeggen. Ter ere van deze iconische sandaal hebben we een kleurijke zomer editorial gedaan met de Rotterdamse ontwerpstudio Vormlust voor een gezonde dosis zomerfits.

16 juli 2020 Read more
Introducing: T.I.T.S.

Introducing: T.I.T.S.

Jaaa ze zijn eindelijk hier, de titties shirts van TITS! We zijn al jaren fan van Titsstore uit Amsterdam en daarom zijn we super blij dat wij nu deze geweldige items kunnen aanbieden in onze eigen shop!

8 juli 2020 Read more
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals