Funkie House x Teva x Vormlust

Funkie House x Teva x Vormlust

Teva is al jaren een staple voor de warmere dagen bij Funkie House. De iconische sandalen zijn super comfortabel en makkelijk te dragen. Daarnaast zijn ze ook gewoon super nice met een paartje sokken, ongeacht wat de haters zeggen. Ter ere van deze iconische sandaal hebben we een kleurijke zomer editorial gedaan met de Rotterdamse ontwerpstudio Vormlust voor een gezonde dosis zomerfits.

16 juli 2020 Read more
Introducing: T.I.T.S.

Introducing: T.I.T.S.

Jaaa ze zijn eindelijk hier, de titties shirts van TITS! We zijn al jaren fan van Titsstore uit Amsterdam en daarom zijn we super blij dat wij nu deze geweldige items kunnen aanbieden in onze eigen shop!

8 juli 2020 Read more
Funkie Radio: Deep & Quirky house grooves by Dennis Wuisman

Funkie Radio: Deep & Quirky house grooves by Dennis Wuisman

De nieuwe Funkie Radio zal je knaldrang in deze tijd niet bepaald ten goede komen. De Rotterdamse Deejay, Dennis Wuisman maakte voor ons een vinyl only mix met zijn meest diepe en quirky house en techno parels.

25 juni 2020 Read more
Funkie house presents: Still Moving

Funkie house presents: Still Moving

De afgelopen maanden zijn, net als voor de rest van de wereld, een beetje gek geweest. De deuren van de shop zijn tijdelijk dicht geweest, maar om jullie toch de nieuwe zomer collectie te showen hebben wij tijdens de lockdown een toffe editorial geschoten in samenwerking met Weelde.

16 juni 2020 Read more
Carhartt WIP fit guide

Carhartt WIP fit guide

Het juiste model broek vinden is geen makkelijke opgave… Natuurlijk zijn wij er altijd om je te helpen in onze shops maar online is dit toch wat lastiger. Daarom hebben wij onze doorlopende Carhartt WIP broeken even voor je op een rijtje gezet zodat jij nog makkelijker de juiste fit kan vinden. 

12 juni 2020 Read more
Sssssnake Rachel Spanjersberg X Funkie House t-shirt

Sssssnake Rachel Spanjersberg X Funkie House t-shirt

Een sidderende zon, palmbomen, een duizend-en-een-nacht vibe en de mooiste warme tinten: ‘Snake’- het nieuwe Rachel Spanjersberg X Funkie House t-shirt!

21 mei 2020 Read more
Funkie Radio: Summer vibes by Mowgli

Funkie Radio: Summer vibes by Mowgli

Voor de derde editie van de Funkie Radio hebben we Mowgli gevraagd om een fijne zomerse mix te maken voor ons. Hij was al bekend bij ons al klant in de shop en dat maakt het natuurlijk extra leuk!

19 mei 2020 Read more
Behind the scenes: Still Moving Editoral

Behind the scenes: Still Moving Editoral

‘Standing still doesn’t mean you have to stop moving.’

De afgelopen weken waren even anders dan normaal. Dit gaf ons een reden om op een creatieve manier toch onze items te showen!

13 mei 2020 Read more
New Arrival: Funkie Headwear

New Arrival: Funkie Headwear

Met trots introduceren wij onze Funkie Headwear collectie. Of het nu voor extra stijlpunten is of tegen de zon, iedereen heeft of course een goed hoofddeksel in z’n garderobe nodig!

23 april 2020 Read more
HAPPY EARTH DAY

HAPPY EARTH DAY

Misschien wel meer dan ooit geeft moeder natuur ons een seintje dat zij wat meer liefde van ons nodig heeft! Ook bij Funkie House proberen wij hier bewuster mee om te gaan, het zijn misschien kleine stapjes maar elke stap is er één. Earth Day vinden wij een mooie aanleiding om onze responsible merken in het zonnetje te zetten en jou zo te laten zien dat responsible ook hartstikke fashionable is! 

21 april 2020 Read more
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals