Funkie Flower Tee

Funkie Flower Tee

Het zal je vast niet ontgaan zijn maar we gaan de laatste tijd best wel lekker met onze eigen collecties! Dit t-shirt is al stilletjes in de verkoop gegaan máár dat wil niet zeggen dat deze nog eens goed geïntroduceerd kan worden mét een bijpassende deal! 

8 september 2020 Read more
Funkie basics by Funkie House

Funkie basics by Funkie House

Het is dan eindelijk zover, na héél lang zoeken hebben we eindelijk het perfecte t-shirt gevonden. Met trots presenteren we onze Funkie basics collectie. Basic unisex heavyweight t-shirts met een cleane subtiele borduring op de borst en met de perfecte boxy fit.

1 september 2020 Read more
Introducing: Diemme

Introducing: Diemme

Het Italiaanse merk Diemme staat al een hele lange tijd op onze radar en nu kunnen we het eindelijk officieel toevoegen aan ons zorgvuldig samengestelde merkenpakket, lekker op tijd voor het najaar! De schoenen van Diemme zijn volgens de hoogste standaarden, met de hand gemaakt in Italië.


20 augustus 2020 Read more
Obey x Dickies

Obey x Dickies

Aanstaande donderdag is het weer tijd voor een collab die je niet wilt missen! De twee iconische merken Dickies en Obey hebben samengewerkt om een collectie te maken die dicht bij hun kern blijft.

12 augustus 2020 Read more
Funkie House x Teva x Vormlust

Funkie House x Teva x Vormlust

Teva is al jaren een staple voor de warmere dagen bij Funkie House. De iconische sandalen zijn super comfortabel en makkelijk te dragen. Daarnaast zijn ze ook gewoon super nice met een paartje sokken, ongeacht wat de haters zeggen. Ter ere van deze iconische sandaal hebben we een kleurijke zomer editorial gedaan met de Rotterdamse ontwerpstudio Vormlust voor een gezonde dosis zomerfits.

16 juli 2020 Read more
Introducing: T.I.T.S.

Introducing: T.I.T.S.

Jaaa ze zijn eindelijk hier, de titties shirts van TITS! We zijn al jaren fan van Titsstore uit Amsterdam en daarom zijn we super blij dat wij nu deze geweldige items kunnen aanbieden in onze eigen shop!

8 juli 2020 Read more
Funkie Radio: Deep & Quirky house grooves by Dennis Wuisman

Funkie Radio: Deep & Quirky house grooves by Dennis Wuisman

De nieuwe Funkie Radio zal je knaldrang in deze tijd niet bepaald ten goede komen. De Rotterdamse Deejay, Dennis Wuisman maakte voor ons een vinyl only mix met zijn meest diepe en quirky house en techno parels.

25 juni 2020 Read more
Funkie house presents: Still Moving

Funkie house presents: Still Moving

De afgelopen maanden zijn, net als voor de rest van de wereld, een beetje gek geweest. De deuren van de shop zijn tijdelijk dicht geweest, maar om jullie toch de nieuwe zomer collectie te showen hebben wij tijdens de lockdown een toffe editorial geschoten in samenwerking met Weelde.

16 juni 2020 Read more
Carhartt WIP fit guide

Carhartt WIP fit guide

Het juiste model broek vinden is geen makkelijke opgave… Natuurlijk zijn wij er altijd om je te helpen in onze shops maar online is dit toch wat lastiger. Daarom hebben wij onze doorlopende Carhartt WIP broeken even voor je op een rijtje gezet zodat jij nog makkelijker de juiste fit kan vinden. 

12 juni 2020 Read more
Sssssnake Rachel Spanjersberg X Funkie House t-shirt

Sssssnake Rachel Spanjersberg X Funkie House t-shirt

Een sidderende zon, palmbomen, een duizend-en-een-nacht vibe en de mooiste warme tinten: ‘Snake’- het nieuwe Rachel Spanjersberg X Funkie House t-shirt!

21 mei 2020 Read more
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals