HAPPY EARTH DAY

HAPPY EARTH DAY

Misschien wel meer dan ooit geeft moeder natuur ons een seintje dat zij wat meer liefde van ons nodig heeft! Ook bij Funkie House proberen wij hier bewuster mee om te gaan, het zijn misschien kleine stapjes maar elke stap is er één. Earth Day vinden wij een mooie aanleiding om onze responsible merken in het zonnetje te zetten en jou zo te laten zien dat responsible ook hartstikke fashionable is! 

21 april 2020 Read more
Introducing: Kleman France

Introducing: Kleman France

Het franse merk Kleman maakt sinds 1988 schoenen. Oorspronkelijk voor het franse leger, spoorwegarbeiders & brandweermannen. Vandaag de dag word nog steeds alles geproduceerd in Frankrijk volgens strikte specificaties. Het merk staat daarom ook bekend om z’n authenticiteit & duurzaamheid. 

2 april 2020 Read more
STAY INSIDE CLUB - EASTER EDITION

STAY INSIDE CLUB - EASTER EDITION

Wij begrijpen dat het erg verleidelijk is om heel de dag in je hoodie en sweatpants rond te lopen, maar laten wij voor Pasen heel even uit dat huispakkie kruipen! In de nieuwe editorial ‘Stay Inside Club - Easter edition’ showen wij hoe je er op je paasbest, maar comfortabel bij zit tijdens de virtuele paasbrunch met la familia.

9 april 2020 Read more
Brand new Funkie totebags

Brand new Funkie totebags

We know you all like a good totebag! Daarom hebben we nu een nieuwe mini collectie aan totes in heerlijke frisse kleurtjes. Deze keer in een meer minimal/contemporary look in plaats van de illustratieve streetwear look die jullie gewend zijn van ons. 

7 april 2020 Read more
Personal Shopping bij Funkie House

Personal Shopping bij Funkie House

Onze winkels zijn gesloten, maar achter de schermen zijn wij in kleine teams hard aan het werk om jullie online orders in te pakken en jullie online te kunnen blijven helpen. Wij begrijpen dat niet iedereen fan is van online shoppen, daarom komen wij met Personal Shopping in Rotterdam en Den Haag!

2 april 2020 Read more
New footwear! Saucony

New footwear! Saucony

Het Amerikaanse schoenenmerk Saucony is een oude bekende bij Funkie House maar daarom natuurlijk niet minder tof. Saucony is begonnen als hardloopmerk, maar richt zijn focus nu volledig op looks en comfort. Door de frisse en kleurrijke colorways die Saucony met zich meebrengt zit er zeker een paartje voor jou tussen!

18 februari 2020 Read more
Stay clean with HAAN

Stay clean with HAAN

Haan is het antwoord op verantwoorde hand sanitizers. In plaats van reguliere gels gebruikt Haan Aleo Vera en is deze makkelijk te dozeren door het spray systeem. Ook niet onbelangrijk; Haan komt in een mooi ontworpen flesje in 5 heerlijke kleurtjes én deze verpakking is ook nog eens 100% recyclebaar. 

4 maart 2020 Read more
New: Fast times Slip-On's by Vans

New: Fast times Slip-On's by Vans

In 1977 werd de eerste Vans Slip-On geïntroduceerd. In het begin van de jaren '80 kwam hier het 'checkerboard' patroon bij omdat de founder van Vans zag dat skaters dit zelf op hun witte Vans tekenden. Kort daarna werd de checkerboard Slip-On een wereldwijd icoon dankzij de opname in de cult film Fast Times at Ridgemont High. De release van de Slip-On 'Fast Times' is dan ook een ode aan deze klassieker!

28 februari 2020 Read more
The Perfect Valentines gift guide

The Perfect Valentines gift guide

Love is in the air! Aanstaande vrijdag is het weer Valentijnsdag. Dit is natuurlijk hét moment om jouw crush te imponeren met een goed cadeau. De corny producten vliegen je om de oren en daarom hebben wij voor jou even wat items op een rijtje gezet waarmee je écht indruk maakt op die stille liefde.

10 februari 2020 Read more
Funkie Radio: Dennis Goor

Funkie Radio: Dennis Goor

De opvolger van de tweede Funkie Radio is één van onze werknemers die geen onbekende is in het Rotterdamse uitgaansleven. Dennis Goor, voorheen Ben Fresh, heeft recent besloten om te gaan draaien onder zijn eigen naam en heeft speciaal voor ons een lekkere mix gemaakt waarmee jij weer nét even wat makkelijker de donkere dagen door komt. 

21 januari 2020 Read more
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals