Image: Brand introduction: Taion

Brand introduction: Taion

Met trots introduceren wij het nieuwste merkje binnen onze collectie: Taion!

Vertaal je de naam Taion uit het Japans dan betekend dit ‘lichaamstemperatuur’. De missie van het merk is dan ook om de beste donsjassen van de wereld te maken. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en technieken om je lichaam op de perfecte temperatuur te houden.


10 november 2021

Het iconische geometrische vierkante dons design dat in alle Taion-collecties terug te zien is, is niet alleen om stijlvolle redenen, maar ook om de lichaamstemperatuur zo efficiënt mogelijk te comprimeren en vast te houden voor een uitstekende warmteregulering.

Dankzij het lichte gewicht van de jas zijn ze ook makkelijk in te pakken en mee te nemen. Hierdoor zijn de jassen direct klaar om te gebruiken als het buiten fris wordt.

Ook als het begint te regenen zit je gebakken met een Taion jas, de buiten kant is namelijk van een waterafstotende nylon stof gemaakt!

Neem daarom zeker een kijkje als je opzoek bent naar de perfecte jas, for on the go!

Photo (0)

Products

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals