Image: Brand introduction: Universal Works

Brand introduction: Universal Works

Sinds een jaar maakt Universal Works onderdeel uit van ons merken pakket, de gloednieuwe winter collectie staat nu dan ook online op onze webshop! Een collectie jackets, overshirts en sweatpants in aardtinten en primaire kleuren. Moeiteloos layer je met de items van Universal Works, de ideale outfit om de koude dagen te trotseren.


3 november 2021

Universal Works is gebaseerd op de working class family. David, de oprichter haalde zijn inspiratie van zijn vader en ooms. Zij hielden ervan om zich goed te kleden in de jaren 70, zowel op werk als in het weekend. Deze combinatie in stijl zie je terug in de huidige collecties van Universal Works. Daarnaast is Universal Works ook duurzaam bezig, zo produceert het kleding op kleine schaal en wordt kleding gemaakt op sociaal verantwoorde plekken.

Shop Universal Work's nieuwe collectie nu bij Funkie House.

Photo (0)

Products

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals