Image: Earth day 2021

Earth day 2021

Het is vandaag Earth Day; een speciale dag om wat extra love aan onze planeet te geven! We weten dat één speciale dag natuurlijk niet genoeg is maar stapje voor stapje zijn we op weg om bewuster met onze lieve aarde om te gaan. 

21 april 2021

Samen met jullie willen we ervoor zorgen dat elke dag Earth Day is. “Duurzaam” is een vrij breed begrip en hierdoor is het voor veel mensen onduidelijk wanneer ze nou eerlijk aan het shoppen zijn. Daarom hebben wij een selectie gemaakt en een paar responsible setjes voor jullie geshoot, zodat jullie precies kunnen zien dat style en duurzaamheid heel goed samen gaan.

Dit seizoen hebben we een hoop nieuwe items binnen gekregen van Patagonia & Veja , de koplopers op het gebied van duurzaamheid, maar ook merken als VejaObeyCarhartt WIP & Stan Ray gaan steeds meer de groene kant op. Om het je wat makkelijker te maken hebben wij op de webshop alle verantwoorde items onder het responsible kopje gezet. Dus neem een kijkje!

Go green & Stay Funkie! 

Photo (0)Photo (1)Photo (2)Photo (3)Photo (4)Photo (5)Photo (6)Photo (7)Photo (8)Photo (9)Photo (10)Photo (11)Photo (12)Photo (13)Photo (14)

Products

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals