Image: Forét – Slow down go offline

Forét – Slow down go offline

Het is natuurlijk niks nieuws dat we elk seizoen merkjes toevoegen aan onze zorgvuldig uitgekozen selectie. Forét is vanaf dit seizoen een fris gezicht bij Funkie House. Het merkje komt uit Kopenhagen en heeft een frans tintje. 

30 maart 2021

Forét wil mensen inspireren rustig aan te doen, even offline te gaan en de wereld te verkennen. Daarnaast hebben ze een verantwoordelijke productie erg hoog in het vaandel staan. Het merk is ontstaan uit liefde en respect voor de natuur en daarom willen zij ook verantwoordelijk omgaan met moeder natuur. Zo proberen zij binnen het productieproces samples te minimaliseren, gebruiken ze gecertificeerd organisch katoen en gerecycled polyester én proberen ze niet te veel te produceren. Zelfs de verpakkingen en hangtags zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Lees het volledige statement van Forét hier.

De volledige collectie van Forét is gebaseerd op tijdloze classics die trends overstijgen en hierdoor een langere levensduur hebben. Onze selectie bestaat uit een mooie basics in lekkere kleurtjes die perfect met elkaar te combineren zijn.

Maak snel een afspraak om de hele collectie te checken of bekijk alles nu online!

Photo (0)

Products

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals