Image: Funkie Radio: Romantic disco valentine’s day mix by Champagne Queen

Funkie Radio: Romantic disco valentine’s day mix by Champagne Queen

Het is bijna Valantijnsdag en dat vraagt voor een toepasselijke mix die je tijdens je huisdate aan kan zetten! Daarom heeft Champagne Queen de perfecte mix hiervoor gemaakt. Hij zit vol romantische disco parels so get ready. 

11 februari 2021

Champagne Queen, ook wel de geliefde van onze Jan Willem, is the most glamorous DJ you’ll ever meet! Op jonge leeftijd maakte Emma al haar eigen nummer en playlisten met crappy computer programma’s. Later, toen ze mode, design en fine arts ging studeren, heeft ze haar liefde voor muziek weten toe te passen in haar eigen werk als sound design. Haar talent om een goeie vibe neer te zetten werd snel opgepikt toen zij begon met draaien in Amsterdamse en Berlijnse clubs. Haar set op Sziget festival in Budapest was de kers op de taart! Enjoy & Stay lovely

XOXO

Team Funkie

Products

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals