Image: How to wear Teva

How to wear Teva

De sandalen van Teva maken een comeback en de sandaal staat al lang niet meer voor de aardrijkskunde docent look. Buiten het feit dat eigenlijk al onze modelletjes super hip zijn, kill je de orthopedische look direct door deze sandaal op de juiste manier te stylen!

27 mei 2021

Combineer je Teva-sandalen met een tie-dye sok voor de volledige fashionable hippievibe. Want eerlijk is eerlijk de echte fashionista's dragen een sok in hun Teva's. Hou je het liever clean? Combineer dan een effen kleur sok bij een rustige sandaal.

Korte broek of lange broek? it's no excuse om je Teva's ervoor thuis te laten want deze sandaal is de perfecte match bij elke broek lengte.
Liever een cleane & minimalistische look? Hou het vooral lekker simpel; wit shirtje, mooie pantalon je favoriete paartje Teva's en you are ready to go!

Nog een manier om je sandaal op te spice is een beetje blingbling om je enkel! Een enkelbandje is namelijk perfect te combineren met de sandalen van Teva.

Kom snel in-store one Teva collectie checken of bestel ze 24/7 online

Photo (0)Photo (1)Photo (2)Photo (3)

Products

No results found
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals