Image: Kleman SS21 drop

Kleman SS21 drop

Na een succesvol eerste seizoen is Kleman weer terug met een frisse drop! Het franse merk maakt al sinds 1988 unisex workwear schoenen in het westen van Frankrijk en staat bekend om z’n hoge kwaliteit en authenticiteit.

17 februari 2021

Net als vorig seizoen, zit de Padror weer in de selectie. Dit model is specifiek ontworpen (en geproduceerd) in Frankrijk. De uppers zijn van hoogwaardig Europees leer en de zolen staan bekend om de grip die ze bieden én de slijtvaste eigenschappen. In onze ogen is deze schoen perfect te dragen bij iedere outfit, zowel netjes als casual. Daarnaast is die ook helemaal unisex. Onze zwarte variant is weer aangevuld in alle maten en daarnaast hebben we nu ook een bruin leren en een groene suede optie.

Naast de Padror zijn we nu ook voor de Frodan gegaan. Deze Derby oogt nét even wat anders als de Padror maar heeft dezelfde draagbare eigenschappen die wij zoeken. Ook dit model is exclusief in Frankrijk geproduceert met hoogwaardig Europees leer en heeft een stevige en comfortabele zool.

Check de collectie nu online

Photo (0)Photo (1)Photo (2)Photo (3)

Products

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals