Image: Looking for the perfect summertime shoe?

Looking for the perfect summertime shoe?

Gun je voeten some fresh air! We hebben namelijk weer nieuwe sandalen van het mooie merk Vagabond binnen. Van statement-making high-platform en chunky sport sandalen tot eenvoudige slippers en strappy slip-ons we’ve got it for you!

5 mei 2021

Het merk Vagabond werd voor het eerst geboren in Zweden in 1973. De oprichting van de huidige Vagabond Schoenmakers gebeurde twintig jaar later. Al vanaf het begin is het de visie van Vagabond om een wereldwijd schoenenmerk te zijn voor de modebewuste en kwaliteit gedreven consument. Ze geloven er heilig in dat een geweldig ontwerp geen fortuin hoeft te kosten. Ben je nieuwsgierig naar hoe de schoenen van Vagabond geproduceerd worden? Neem dan hier een kijkje! 

Laten we jullie even voorstellen aan onze nieuwe pareltjes

Courtney
Level up in style met deze twee chunky sandalen! De verhoogde zolen van deze sandalen voegen een eigentijds randje toe aan elke look. Een top sandaal voor een dagje strand of een lekker cocktail avondje!

Erin
Of je nu heel de dag lui bij het zwembad blijft hangen of de stad wil gaan verkennen. De Erin is de hippe versie van de grandad sandal. Praktisch maar zeker ook stylish! De lichte platform in de zool geeft nét die extra touch aan je summer look.

Tia
De Tia sandaal heeft een eenvoudige maar toch moderne look. Door de elastische achterband is het heel makkelijk deze fijne sandaal uit en aan te trekken. Je nieuwe go-to sandaal dus!

Photo (0)Photo (1)Photo (2)Photo (3)

Products

No results found
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals