Image: Personal shopping

Personal shopping

Yes! We mogen jullie weer ontvangen in onze shop! De regel is 2 personen per verdieping dus we mogen weer 6 mensen tegelijk voorzien van al het stijladvies dat ze nodig hebben. 

25 februari 2021

Het weer wordt langzaam beter en dat betekent dat je die spring summer wardrobe ready moet gaan maken. Het perfecte moment om dus een afspraak te maken. Vanaf 3 maart kan je weer lekker door onze nieuwe voorjaarcollectie heen snuffelen onder het genot van een drankje die wij voor je regelen.

Omdat we zo blij zijn dat we jullie weer mogen zien hebben we ook een aantal extraatjes voor als je in-store komt shoppen. Bij elke aankoop krijg je namelijk een toffe Funkie totebag.

Hoe maak je een afspraak? Claim een tijdslot voor Rotterdam via deze link en voor Funkie Women via deze link. Je kan ons ook altijd bellen op 010-4333507

We houden ons in-store natuurlijk aan alle RIVM-richtlijnen. Voel je je niet helemaal top? Cancel je afspraak. Draag een mondkapje en denk aan de 1,5 meter.

See you soon!

Products

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals