Image: Robey x Funkie House - Rotterdam Pack

Robey x Funkie House - Rotterdam Pack

Met trots presenteren wij samen met één van de oudste Hollandse sportmerken ‘Robey’ het limited edition ‘Rotterdam Pack’.

14 april 2017

Het Pack bestaat uit 3 casual sneakers met een Rotterdamse twist. Dit is terug te zien in de geperforeerde R, de groene kleur van de woven heeltab en is er in de tong en insole van de sneaker de naam de stad verwerkt!

Ter ondersteuning van het ‘Rotterdam Pack’ heeft Rotterdamse illustrator Saskia Haex 3 tekeningen met het thema ‘Bloed, Zweet en Tranen’ gecreëerd. Van elke tekening worden 25 zeefdrukken gemaakt. Wees er snel bij want als jij als één van de eerste een paar sneakers weet te bemachtigen, krijg je er een exclusieve zeefdruk bij!

De schoenen zijn voor dames en heren verkrijgbaar in het wit, pastel blauw en poeder roze en exclusief te koop bij Funkie House!

Photo (0)Photo (1)Photo (2)Photo (3)
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals