• Marlèna is wearing a MbyM jumpsuit, Carhatt WIP Teddy & Dr. Martens (1)
  • Marlèna is wearing a MbyM jumpsuit, Carhatt WIP Teddy & Dr. Martens (2)
  • Marlèna is wearing a MbyM jumpsuit, Carhatt WIP Teddy & Dr. Martens (3)
  • Marlèna is wearing a MbyM jumpsuit, Carhatt WIP Teddy & Dr. Martens (4)
  • Marlèna is wearing a MbyM jumpsuit, Carhatt WIP Teddy & Dr. Martens (5)
Marlèna

Vertel ons wat over je outfit. Waarom heb je deze stukken gekozen en zo gecombineerd met elkaar?
Toen het jumpsuitje van mbym de winkel in werd gehangen, was het love at first sight. Ik hou van de herfst en dit jumpsuit got herfst written all over it. Ik vind turtlenecks erg fijn, dus die heb ik onder het jumpsuit geslingerd. De fluffy bomber van Carhartt WIP mocht niet ontbreken, want I mean, look at it. Daarnaast kan ik het waarderen als de kleur van mijn schoenen ergens in mijn outfit terugkomt. Aangezien ik ongeveer 1 meter ben, heb ik gekozen voor deall black vegan Jadons met plateau. 
 

Wat is je favoriete item in de winkel op dit moment?
Het faux fur hoofddeksel van Kangol, easy. Ik ga ook erg lekker op het yoga matje van Carhartt en de handschoenen van Wood Wood. Een witte wolle trui van Minimum en de Rib Cage broekjes van Levi’s. Must I continue? Nee, ik laat het even hierbij voor nu. 
 

Wat word je volgende aankoop? Waarom?
Ik heb zojuist de jacht geopend op een nieuwe winterjas. De Michigan Coat van Carhartt is the runner up, maar ik ben nog niet helemaal zeker van mijn zaak. 
 

Stel, je gaat op date en wij betalen de rekening… Waar ga je heen en wat trek je aan?

Laat ik voorop stellen dat ik best ongemakkelijk raak van een officiële date setting. Dinner and a movie gaat er bij mij dus absoluut niet in. Wel zou ik mijn date mee op pad nemen naar een leuke stad. Let’s say een dagje touren door Brugge in België. Wat absoluut niet mag ontbreken is een brunch in een knusse toko met goede koffie. Slenteren door de stad, hier en daar terrassen (lees kaasplankjes incl Port) en niet te vergeten; wat lekkere biertjes achter de kiezen. Wat betreft de outfit; comfi & casual. Ik zou gaan voor mijn grijze pak van Moves, in combi met de witte wollen trui van Minimum. Het pak voelt als een pyjama, maar ziet er zekersteweten niet zo uit! Dus, wanneer kan ik vertrekken? 
 

Wat kijk je momenteel en vind je echt een aanrader?
Ik heb “When They See Us” laatst gekeken, zeker een aanrader. Mijn persoonlijke favoriet is “The Mask You Live In”. Een docu over de machocultuur, waar benadrukt wordt hoe belangrijk het is om te dealen met emoties en to be yourself. Verder wacht ik op het nieuwe seizoen van “Peaky Blinders”!Shop the look
Wilco - Wood Wood Houston Sweat

Wilco wearing his Wood Wood sweater, BDD jeans and a 3 years old Nudie wallet.

Shop the look
Charlotte Michigan Chore Coat

Charlotte layering her Carhartt Chore coat over an Obey tee. With a pair of Dr Denim jeans and our exclusive Robey sneaker collab.

Shop the look
Fenna SS17 favourites

Fenna used to be The Hague crew. She's a Rotterdam weekender now. Wearing those new Nike sneakers: Air More Uptempo!

Shop the look
Bram P. Fall/Winter 2017

Bram P. can be found in our basement mostly. He's all dressed up in Carhartt WIP. New stuff & sale items combined!

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals